Hvordan opprette produkter fra fakturamodulen

Her viser vi deg hvordan du kan opprette nye produkter til bruk i fakturering

Start med å gå til fakturering - ordrebehandling - produktsøk - nytt produkt.
Her fyller man inn informasjon som kreves og det står forklart nedenfor hva de forskjellige beskrivelsene betyr:

• Produktnummer: dette velger neste ledige produktnummer og behøver ikke fylles ut.
  • Navn: påkrevd felt med navnet på produktet
  • Innpris: prisen du kjøper varen for
  • Utpris: prisen du selger varen for
  • Lagerstyres: her velger du om produktet skal lagerstyres eller ikke.
  • På lager: her skriver du inn antall av produktet du har på lager.
  • Beskrivelse: beskrivelse av produktet
  • Typegruppe - kreditt salg: bruk standard, eller huk av denne for å velge konto faktura skal bokføres mot.
  • Produktkategori: Velg en kategori produktet skal ligge under, eller huk av for å opprette en ny. Skriv så inn navn for ny kategori.

Skal du opprette et produkt uten mva må det velges en konto som går mot en mva kode uten avgift her.