1. Hjelpesenter
  2. AI
  3. Ofte stilte spørsmål

Hvordan skape en ny godkjenningsflyt i AI Assistant?

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi hvordan du kan sette opp en ny godkjenningsflyt i AI Assistant

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Har du tilgang til Admin i navigasjonslinjen, vil du se Godkjenningsflyt som et alternativ i venstremenyen.

• Klikk på "Legg til flyt" for å skape en ny godkjeningsflyt.
  • Navngi flyten og gi en gjenkjennelig beskrivelse på flyten.
  • Velg en regel for når denne godkjenningsflyten skal aktiveres. Du setter opp regel basert på bruttosum, leverandør, konto, avdeling og prosjekt. Velg regel og angi en verdi.

Legg til godkjenningssteg på høyre side. Her legger du inn de personene som skal være godkjennere i godkjenningsflyten. Du kan også sette opp flere godkjenningssteg med ulike regler om du ønsker. Dette gjør du enkelt ved å klikke på "legg til godkjenningssteg”.

I godkjenningsflyten vi har skapt i bildet over, ser vi at det gjelder for alle fakturaer over 10 000 kr. Og det kommer til å sendes til Emilia og Bjørn, en av disse må godkjenne fakturaen.

Har flere aktive godkjenningsflyter på klienten, kan du velge prioritert rekkefølge med “drag and drop”-funksjonen ved å trykke, og holde på de tre prikkene til venstre for flyten.