Hur skapar man ett nytt attestflöde i AI Assistant?

I denna artikel beskriver vi hur du kan sätta upp ett nytt attestflöde i AI Assistant.

Vi uppdaterar och förbättrar för närvarande artikeln du läser. Vi strävar efter att utöka vår kunskapsdatabas för att ge dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Om du har åtkomst till Admin i navigeringsfältet, kommer du att se Godkännandeflöde som ett alternativ i vänstermenyn.

• Tryck på "Lägg till flöde" för att skapa en ny godkänningsprocess.
  • Ge godkännandeflödet ett namn och förse det med en tydlig beskrivning.
  • Välj en regel för att aktivera denna godkänningsprocess. Du kan sätta upp regler baserat på totalbelopp, leverantör, konto, avdelning och projekt. Välj en regel och ange dess värde.

För att lägga till godkänningssteg, klicka på höger sida av skärmen. Här kan du ange de personer som ska godkänna i godkänningsprocessen. Du kan också skapa fler godkänningssteg med olika regler om så önskas. Detta gör du enkelt genom att klicka på "lägg till godkänningssteg".

I den godkänningsprocess vi har skapat ovan, gäller det för alla fakturor över 10 000 kr. Dessa fakturor kommer att skickas till Emilia och Björn för godkännande, där en av dem måste godkänna fakturan.

Om det finns flera aktiva godkänningsflöden på klienten kan du enkelt välja den önskade ordningen genom att använda funktionen "drag and drop". Tryck och håll på de tre prickarna till vänster om flödet för att enkelt prioritera dem efter behov.