Hvordan slå sammen ordre

Her går vi igjennom hvordan man kan slå sammen flere ordre til en

Det er ikke mulig å angre på en sammenslått ordre

1. Du kan slå sammen ordre ved å gå til Fakturering - ordreliste.
  2. Her merker du ordrene du ønsker å slå sammen, og trykker på "Slå sammen ordre".
  3. Det er bare mulig å opprette en samleordre mot samme kunde, i samme valuta, samme type salg, og samme ordrestatus. Periodisering og dimensjoner vil bli kopiert.

Ordren får et nytt symbol, og et nytt ordrenummer.

Ved å holde «CTRL»-tasten mens man klikker på en ordre vil man beholde tidligere markeringer samtidig som den klikkede vil bli føyd til. Ved å holde «SHIFT»-tasten inne mens man klikker på en ordre vil alle ordrene fra og med den tidligere makerte til og med den klikkede bli markert