Hvordan slette dokument ID og sende tilbake til mottaket

For å slette et dokument eller sende det tilbake til mottaket har du to muligheter. Du kan sende det tilbake til mottak via bokføring eller godkjenning.

1. Fra bokføring

Åpne ny bunt og marker dokument ID.

1. Klikk på den gule knappen nederst til høyre i bildet og send tilbake til mottak.

2. Du vil finne dokument IDén i mottaket under tilknyttede sider og vil kunne slette eller behandle det på nytt i mottaket.
      Godkjente dokument ID får du ikke slettet herfra.
  2. Fra godkjenning
    1. Finn dokument IDén i godkjenningsmodulen og legg deg selv som godkjenner.

2. Endre visning til mine og klikk deg inn på dokument IDén.

3. Når du har åpnet dokument IDén velger du avslå i bunnen av bildet.

4. Gå deretter tilbake og velger visning underkjent

5. Klikk deg inn på bilaget, og velg slett i bunnen av bildet og deretter send tilbake til mottaket

6. Nå går du til mottaket i menyen på venstre side og velger tilknyttede sider i menyen på toppen av mottaket. Her drar du dokumentet ned til sider og klikker det bort på det røde krysset på fakturaen.

7. Gå til innboks i mottaket. Her kan du markere fakturaen og klikke slett for å slette eller du kan behandle det på nytt for ny godkjenningsflyt.

8. Lagre funksjon når du har gjort en endring -  Oppfriske nettsiden, eller trykke på Innboks og så på trakten.