Hur man tar bort dokument-ID och skickar tillbaka till mottag

För att radera ett dokument eller skicka tillbaka det till mottag har du två möjligheter. Du kan skicka tillbaka det till mottag via bokföring eller attestering.

1. Från bokföring

Öppna en ny bunt och markera dokumentets ID.

1. Klicka på den gula knappen längst ned till höger i bilden och skicka tillbaka till mottag.

2. Du hittar dokumentets ID i mottaget under relaterade sidor och kan antingen ta bort eller hantera det på nytt där. Godkända dokument-ID kan inte tas bort härifrån.
  2. Från attestering
    1. Hitta dokumentets ID i attesterings modulen och ange dig själv som attestant.

2. Byt visning till "Mina" och klicka på dokumentets ID för att fortsätta.

3. När du har öppnat dokumentets ID väljer du att avvisa längst ner i bilden.

4. Välj sedan att gå tillbaka och visa dokumentet under "Avvisade".

5. Klicka på dokumentet och välj sedan alternativet "Ta bort" längst ned på sidan, följt av att skicka tillbaka till mottagaren.

6. Navigera till mottagets meny på vänster sida och välj "Tillhörande sidor" i översta menyn. Dra sedan dokumentet till sidorna och klicka på det röda krysset på fakturan för att ta bort den.

7. Navigera till din inkorg i mottaget. Här kan du markera fakturan och välja alternativet "Ta bort" för att radera den eller så kan du hantera den på nytt för en ny attesteringsprocess.

8. Spara ändringarna när du är klar - Uppdatera sidan eller klicka på Inkorgen och sedan på tratten.