Hvordan sletter jeg loggen i nettleser?

Ofte vil de hjelpe å slette logg og informasjonskapsler i nettleseren når man opplever problemer med systemet. Her går vi gjennom stegene for å slette logg i nettleseren.

Bla deg ned til den nettleseren som du benytter

Google Chrome

Når du har et vindu åpnet i Chrome trykker du CTRL+H. Et nytt vindu åpner seg.

Her velger du "slett nettlesingsdata".

I neste vindu velger du "enkle" og huker på alle valgene.

Velge "alle datoer" under tidsperiode.

Lukk alle vinduer til nettleseren og start den på nytt for at endringen skal tre i kraft.

Microsoft Edge

Klikk på de tre prikkene øverst i høyre hjørnet og velg logg.

Klikk på de tre prikkene oppe til høyre, velg <Fjern nettlesingsdata>.

Velg tidsintervall "Alt" og huk på de fire øverste hakene. Fjern eventuelt hakene på resten. Velg så <fjern>

Når dette er gjort lukker du nettleseren og starter den på nytt.

Firefox

Klikk på de tre stekene øverst i høyre hjørnet og velg <historikk>

Inne i historikk velger du <tøm nylig historikk>

Du velger da <alt>  og huker på informasjonskapsler og hurtiglager for nettsider.
Klikk OK.

Når dette er gjort lukker du nettleseren og starter den på nytt.

Internet explorer

Her klikker du på det lille tannhjulet øverst i høyre hjørne. Velg sikkerhet og så slett leserlogg.

Huk på de fem øverste boksene og velg slett.

Når dette er gjort lukker du nettleseren og starter den på nytt.