Hvordan sletter jeg timer og kostnader?

Vi går gjennom hvordan du kan slette registrerte timer og kostander via timer i 24SevenOffice.

Slette timer

• For å slette en time må du åpne timemodulen der markerer du timen det gjelder enten under timer eller i ukesregistrering under visning på venstre side i menyen.
  • Når den aktuelle timen er markert vil du få frem i menyen på venstre side en knapp for slett time.
  • Klikk på slett time og du får opp et vindu hvor du bekrefter JA du ønsker å slette bestemt time.
    Timen blir slettet.

Slette kostnader

• For å slette kostnad velger du kostnad under visning i menyen på venstre side. Du markere kostnaden du ønsker å slette. Når kostnaden er marker får du opp et valg for slett kostnad på venstre side i menyen. Klikk på slett kostnad og kostnaden vil bli slettet.
  • Du har også mulighet til å slette kostnad via fakturaplanen i prosjekt