Hur tar jag bort timmar och kostnader?

Här går vi igenom hur du kan ta bort registrerade timmar och kostnader via Timmar i 24SevenOffice.

Ta bort timmar

• För att ta bort en timme behöver du öppna timmodulen och sedan markera den specifika timmen antingen under "timmar" eller i veckoregistrering under "visning" på vänster sida i menyn.
  • När du har markerat den specifika timmen kommer en knapp för att ta bort timmen att visas i menyn på vänster sida.
  • Klicka på "Radera tid" och bekräfta genom att välja "JA" för att ta bort den specifika timmen. Därefter kommer timmen att raderas.

Ta bort kostnader

• För att ta bort en kostnad, välj kostnaden under fliken "visning" i menyn på vänster sida. Markera den kostnad du vill ta bort. När kostnaden är markerad visas ett alternativ för att ta bort kostnaden på vänster sida i menyn. Klicka på "ta bort kostnad" och bekräfta för att radera kostnaden.
  • Du har också möjlighet att ta bort kostnader via faktureringsplanen i projektet.