Hvordan tilbakeføre eiendeler?

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi hvordan du kan reversere en sluttføring, når eiendelen er ferdig avskrevet og sluttført

Hvordan tilbakeføre en eiendel?

Etter en sluttføring har du også mulighet til å reversere denne sluttføringen ved å trykke på knappen «Tilbakefør» som fremkommer etter at «Sluttfør» er benyttet. Disse vil bokføres etter bokføringsmetoden som er satt på selve anlegget.

Du finner tilbakefør ved å gå til fanen “avsluttet” i anleggslisten.
Klikk deg inn på eiendelen og du finner knappen tilbakefør.

Om eiendelen er satt til manuell bokføring vil du finne en bunt i bokføring som må bokføres for at det skal bli tilbakeført i regnskapet.

Hvordan tilbakeføre flere eiendeler?

Du har mulighet til å tilbakeføre flere eiendeler samtidig.
Går til innstillinger i anleggsregisteret.

De tre prikkene > innstillinger > Tilbakefør

Her kan du huke på en eller flere eiendeler og velge tilbakefør. De vil da bokføres ut i fra hva som er satt på eiendelen, manuell eller direkte bokføring.
Ved manuell bokføring vil du ha en bunt i bokføring som må bokføres for å bli registrert i regnskapet.