Hvordan tilpasse dashboard til mobil eller nettbrett?

Tilpasning av dashboardet til mobil kan være nyttig for dem som trenger å ha tilgang til viktige funksjoner mens de er på farten. På denne måten vil du alltid ha rask og enkel tilgang til 24SevenOffice

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Det å tilpasse dashboardet til mobil kan være nyttig for brukere som trenger å ha tilgang til viktige funksjoner mens de er på farten. Ved å tilpasse dashbordet til mobil- eller nettbrettsvisning, vil du ha en rask og enkel tilgang til 24SevenOffice uansett hvor du befinner deg. Det kan gjøres ved å gå inn i redigeringsbilde på dashboardet du ønsker å se og trykke på enten “mobil” eller “tablet” slik illustrert nedenfor.

Du kan enten lage egne dashboard for mobil / tablet eller enkelt endre tilbake til “desktop” visning når det er ønskelig.