Hvordan kan jeg eksportere utbetalinger til Excel?

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi hvordan du kan eksportere de ulike stegene under utbetalinger i bankmodulen til Excel.

Ja, du kan nå eksportere dette til Excel.

I bankmodulen gå til Utbetalinger > Søk. Der kan du enten velge alle, eller filtrere i søkefilterne på listen som kommer opp. Når du har filtrert, trykk på søk nede til venstre.

Når du har valgt ønsket filtering, trykk deretter på Excel ikonet øverst på høyre side for å eksportere listen.