Hur kan jag exportera utbetalningar till Excel?

I denna hjälpartikel kommer vi att förklara hur du kan exportera de olika stegen under utbetalningar i bankmodulen till Excel.

Ja, nu kan du enkelt exportera detta till Excel.

I bankmodulen, gå till fliken Sök > Utbetalningar. Här kan du antingen välja alla eller använda sökfilterna för att filtrera listan. När du har gjort ditt val, klicka på Sök längst ned till vänster.

När du har valt önskad filtrering, klicka sedan på ikonen för Excel längst upp till höger för att exportera listan.