Kom i gang med dashboard

Dashboard er den første siden du får opp når du logger inn i 24SevenOffice. Dette er en funksjon som er ment for å gi en oversikt over bedriftens nøkkeltall i sanntid på en enkel måte. Nedenfor er en guide på hvordan du kan komme i gang med Dashbord

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Dashboard er det første du får opp når du logger inn i 24SevenOffice. For å komme tilbake til dashbordene dine trykker du på 24SevenOffice logoen, oppe i venstre hjørne. Dashboard er en funksjon som er ment for å gi en oversikt over bedriftens nøkkeltall.  Det gir deg muligheten til å visualisere relevant informasjon i sanntid og på en enkel måte. Nedenfor er en guide på hvordan du kan komme i gang med Dashboard i 24SevenOffice.

Identifiser dine nøkkelindikatorer (KPIer)

1.
Før du begynner å sette opp et Dashboard, er det viktig å definere hvilke nøkkelindikatorer du vil overvåke. Disse kan være økonomiske, operasjonelle eller strategiske indikatorer som er relevante for bedriften din. Noen vanlige KPIer inkluderer salgsinntekt, bruttomargin, kostnader, lagerbeholdning, kundetilfredshet og leveringsytelse.

Velg en Dashboard-mal eller opprett et helt nytt Dashboard

2.
24SevenOffice har en rekke Dashboard-maler som du kan velge mellom. Disse malene gir en grunnleggende layout og widgets for å visualisere KPIene dine. Velg en mal som passer best til dine behov og ønsker.
For å opprette et nytt Dashboard går du inn på Dashboard i navigasjonsmenyen og trykker på “+ Dashboard” oppe i høyre hjørne.

Tilpass ditt Dashboard

3.
Når du har valgt en mal, eller opprettet et nytt, kan du begynne å tilpasse ditt Dashboard ved å legge til og fjerne widgets. Flere av widgetene kan vises på ulike måter. Pass på at du velger de riktige widgetene for å presentere KPIen din på en klar og enkel måte.

Legg til datakilder

4.
For å importere data til ditt Dashboard, må du legge til datakilder. 24SevenOffice har en rekke datakilder som du kan koble til, inkludert regnskapsdata, CRM-data og prosjektdata. Koble til de datakildene som er relevante for dine KPIer.

Bygg og tilpass widgets

5.
Når du har lagt til datakilder, kan du begynne å bygge og tilpasse widgets. Velg en widgettype som passer best til dataene dine og legg til de nødvendige innstillingene. Pass på at du velger riktige farger, skrifttyper og størrelser for å presentere dataene dine på en klar og enkel måte.

Del ditt Dashboard

6.
Når du har satt opp ditt Dashboard, kan du dele det med andre brukere i bedriften din. Dette gir mulighet for samarbeid og bedre kommunikasjon om forretningsdata og KPIer.

Oppsummert gir 24SevenOffice deg enkelt tilgang til å sette opp et Dashboard for å overvåke og analysere forretningsdata og KPIer.