Kom i gang med mobilappen (gammel app)

24SevenOffice Mobil er laget for å gi deg innhold og funksjonalitet som er tilpasset mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett.

Bruker du vår mobilapp? - Vi vil snakke med deg!

Vi er klar over at vår eldre app dessverre ikke fungerer optimalt for enkelte brukere på nyere telefonmodeller. Dette skyldes tekniske begrensninger som dessverre ikke er mulig å rette opp i. Vi er imidlertid i full sving med å utvikle og implementere ny funksjonalitet i vår 24SevenOffice Economy App for å skape en forbedret opplevelse for alle våre brukere.

Er du en av våre mobilapp-brukere og har innspill eller tilbakemeldinger til oss? Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger!

Ikke nøl med å kontakte vår produktleder,
Marthe Fuglesang, via e-post for en uforpliktende og uformell samtale:
Marthe.f@email.24sevenoffice.com

Tilgang på applikasjon

Tilgang på mobil følger tilgangen du har i systemet. Du laster ned applikasjonen ved å søke på «24SevenOffice» på enten Apple Store eller Google Play. Husk å tillate at applikasjon får tilgang til data-trafikk og evt. andre ønskede tjenester.

Linker:

Android – Google Play

iOS – Apple App Store

Tilgang via nettleser (Windows phone)

Om ønskelig kan man benytte applikasjonen i en vanlig nettleser ved å gå inn på 24sevenoffice.mobi og f.eks legge til som en snarvei på din «hjem-skjerm».

Dette er vist i 4 enkle steg under: