Kom i gang med rekruttering: Stillingsannonser

I rekrutteringsmodulen har du oversikt over hvilke stillingsannonser du har liggende ute. Du kan opprette nye stillingsannonser, og redigere de som allerede er påbegynt eller publisert.

I denne guiden skal vi gå gjennom følgende:

• Hvordan opprette en stillingsannonse?
  • Rekrutteringsteam
  • Publisering av stillingsannonse
  • Forklaring på punkter ved opprettelse av stillingsannonse

Hvordan opprette en stillingsannonse?

1. Gå inn i Rekruttering og Stillingsannonser. Klikk på “+NY” i høyre hjørne.
  2. Fyll inn feltene du ønsker (det er ikke alle som er obligatorisk):
  3. Når du er klar til å legge ut stillingsannonsen på din hjemmeside, skal stillingsannonsen ha status "Utgitt" (om den ikke er en åpen stillingsannonse, mer om dette lenger ned i artikkelen) og du skal ha huket av i boksen for "Publisere eksternt".
  4. Du kan nå se annonsen du har laget i listen over stillingsannonser.

Rekrutteringsteam

De personer som er delaktig i rekrutteringsprosessen for en spesifikk stillingsannonse, kan legges til i rekrutteringsteamet. Gå da inn på den spesifikke stillingsannonsen, og til "Rekrutteringsteam". Klikk på "+Ny" og legg til person(er) og rolle(r).

Publisering av stillingsannonse:

1. For å legge ut annonsen på din nettside, gå inn igjen på annonsen, og under “Offentlig webadresse” klikker du på “Gå til siden”:
     Du får nå opp et nytt vindu. Klikk videre til “Søk på jobben”.
  2. Kopier URL-en og legg til på din hjemmeside via Iframe. Dette er landingssiden som nye søkere kan søke på stillingen.

Finn.no-integrasjon kommer snart.

Forklaring på punkter ved opprettelse av stillingsannonse:

Status:

Når du er ferdig med stillingsannonsen og klar til å publisere den, skal du velge status
"2 - Utgitt".
Ved åpne/uoppfordrede stillinger, altså stillingsannonser som åpner for søknader, men ikke til konkret stilling, skal du velge status "3 - skjult":

Publisere eksternt/internt

Når du skal legge ut en stilling og publisere den på din hjemmeside (eller annen side du har integrert mot), skal du velge "Publiser eksternt". Dersom du ønsker å publisere en stillingsannonse inne i HR-modulen som kun er synlig for brukere (ansatte i din organisasjon), kan du velge "Publisere internt". Du kan da legge til et menypunkt i hovedmenylinjen som åpner for at ansatte kan søke på stillingen.