Lær mer om 2-faktor autentisering i 24SO

2-faktor autentisering er en god måte for å gjøre profilen i 24SevenOffice enda mer sikker. Når man har aktivert 2-faktor autentisering, vil dette bety at du behøver å godkjenne innloggingen på mobilen når man logger på en ny enhet.

Leter du etter 2-Faktor Autentisering for bank?
Les mer her:  Kom i gang med Bank

Får å komme inn til aktivering av 2-faktor går du inn på din profil. Blå sirkel i høyre hjørnet med dine initialer.
Inne på profilen klikker du på tannhjulet.

For å aktivere 2-faktor autentisering må du slå det på her.

Når den er aktivert trykker du på "opprett ny".

Da får du en link som sender deg til login siden.
Om du ikke skulle få opp link så logger du ut av systemet og inn igjen, da vil du få opp QR kode og kan fortsette aktiveringen.

Der kan du med din Google Autenticator app, eller lignende app, scanne en QR kode for å legge til 24SevenOffice.

Når du har gjort det må du fylle inn kode og deretter får du opp din gjenopprettingskode. Viktig at du lagrer denne et trygt sted i tilfelle du trenger den senere. Du kan også generere ny kode senere inne i profilen om du skulle trenge det via knappen gjenopprettingskode.

Det er viktig at du lagrer denne koden et sted du lett finner igjen om du trenger å gjenopprette 2-faktor

Når du har lagret koden er aktiveringen gjennomført.

Neste gang du logger inn på 24SevenOffice vil du bli bedt om å legge inn kode med 6 siffer. Du kan velge om systemet skal huske 2-faktor autentiseringen, da slipper du å gjøre dette hver gang hvis du ikke ønsker det. Da vil systemet huske det i en periode før du igjen på verifisere deg.