Lær mer om å fjerne timer fra ordremodulen

Denne artikkelen viser hvordan du kan fjerne timer fra ordremodulen, dersom du har fakturerbare timer som aldri skal faktureres.

Hvordan kan jeg fjerne timer fra ordremodulen som ikke skal faktureres?

Følg stegene under for å lære hvordan du kan fjerne timer som aldri skal faktureres fra ordren og ordremodulen i Busy.

1. Gå til ordremodulen i Busy og opprett en ny ordre

Skjermbilde 2024-04-23 kl. 14.59.52

2. Marker timene du ikke ønsker å fakturere

Skjermbilde 2024-04-23 kl. 15.01.03

3. Trykk på de tre prikkene nederst til venstre, og velg «Fjern timer fra ordremodul»

Skjermbilde 2024-04-23 kl. 15.02.26

4. Legg igjen en kommentar for hvorfor du fjerner timene

Denne kommentaren er synlig i loggen på timene, og vil også kunne finnes igjen i timerapporten.

image-png-Apr-23-2024-01-05-51-0990-PM

5. Trykk på «Slett» for å fjerne timene fra ordremodulen.

Skjermbilde 2024-04-23 kl. 15.06.34

OBS: Denne handlingen kan ikke angres. Dersom du sletter timer fra ordremodulen er det ikke mulig å få de tilbake igjen i ordre. Timene må da føres på nytt.

6. Opprett resten av ordren som vanlig og ferdigstill ordren

Skjermbilde 2024-04-23 kl. 15.08.34

Hvor kan jeg finne timene som er fjernet fra ordre?

Timer som er fjernet fra ordre vil være synlig i timeføringen til de ansatte som vanlig, og i alle rapporter. Egenskaper ved timen vil ikke være endret.

I timeloggen på en time som er fjernet fra ordremodulen vil kommentaren lagt inn fra ordre være synlig.

Skjermbilde 2024-04-23 kl. 15.11.29

I timerapporten kan du filtrere ut alle timer som er fjernet fra ordremodulen for å få en oversikt, og legge til en kolonne for å se kommentarene som er lagt til.

Skjermbilde 2024-04-23 kl. 15.13.07

Tips: Rapporten kan også lagres ved å trykke på «Lagre rapport». Da finner du den enkelt igjen på dashboardet under rapporter!