Lagringsalternativer
  1. Hjelpesenter
  2. Lagringsalternativer

Lagringsalternativer direktekunde

I henhold til 24SevenOffice Customer License Agreement (CLA) oppbevares all kundens data i hver enkelt kundes forhåndsbetalte avtaleperiode. Ved avtaleperiodens slutt vil all data tilknyttet kundens klient bli slettet jfr Personvernforordningen

Enhver bedrift er selv eier av data tilknyttet klienten sin i 24SevenOffice samt videre ansvarlig for å oppfylle krav i Bokføringsloven § 4 pkt 8 og § 13. 24SevenOffice tilbyr tre alternativer for å oppfylle sistnevnte krav:

1. Behold 1 stk. Bruker

Ved avsluttet kundeforhold, nedgrader til 1 stk. bruker som har oppslagsmuligheter i historiske data. Det vil bli fakturert kr. 199,- per måned for denne brukeren. Brukeren blir etterskuddsfakturert løpende.

2. Bestille “Lagringspakke”

Ved avsluttet kundeforhold, kan det bestilles en “Avslutningspakke” som innebærer at 24SevenOffice er ansvarlig for at innskannede regnskapsbilag gjøres tilgjengelig elektronisk for kunde i periode 5 eller 10 år. 24SevenOffice drifter, lagrer og tar back up av bilagene i hele perioden. “Avslutningspakken” gjelder kun for innskannede regnskapsbilag. Dataene kan aksesseres via eksisterende brukernavn og passord på én valgfri bruker. Brukeren får lesetilgang til kunde- og leverandørreskontro, samt rapporter med drilldown muligheter. Dette alternativet koster kr. 7500,- (5år) eller kr. 12 500,- (10år) og faktureres på forskudd.

3. Eksportere data

24SevenOffice tilbyr eksport av enkelte moduler til fast pris og resterende eksporter vil bli prissatt basert på tidsbruk.

• Fast pris:
    • Innskannede bilag med excelark med kobling mellom bildefil og bilagsnummer/stempelnummer: 3000,-
    • Faktura/hovedbok/resultat/balanse journaler: 3000,-
    • Kunder, kontakter, notater: 1500,-
    • Produktregister: 1500.-
  • Timespris
    • Dersom det ønskes å hente ut dokumenter, så må type og mengde dokumenter spesifiseres før prisestimat kan gis. Ordinær timespris for konsulentbistand er 1.900,-

Eksport av data fra konsulent i 24SevenOffice faktureres etter medgått tid. Eksporterte filer vil bli tilsendt kunde via FileFlow eller minnepenn i post når faktura for valgt avslutningspakke er betalt.  For ytterligere detaljer rundt dette punkt, henvises det til eget punkt i 24SevenOffice CLA. Les 24SevenOffice Customer License Agreement. Alle priser er eks. mva og indeksreguleringer. 24SevenOffice tar forbehold om endring av priser.

4. Lagringspakke for konsern

Dersom et konsern ønsker å avslutte kundeforholdet tilbys normal pris på avslutningspakken. Videre gis det 50% rabatt på de juridiske enhetene tilhørende morselskapet. Eksempel: Konsern med 2 juridiske enheter med lagring i 5 år vil få avslutningspakke til 7500 + 3750 + 3750 = 15.000,- totalt.

Dersom et konsern har en juridisk enhet de ønsker å terminere, kan det tilbys å sette den juridiske enheten til “sovende juridisk enhet” á 179,- pr måned i stedet for å tilby et avslutningsalternativ som nevnt over. Morselskapet vil fortsette sin avtale som normalt.

5. Ingen Valgt Lagringspakke

24SevenOffice pålegger ingen kunder å bestille avslutningspakke, men anmoder dette på det sterkeste. Dersom kunde ikke ønsker å lagre historisk data fra en klient vil dette alternativet á 0,- være korrekt

For kontakt i forbindelse med Lagringsalternativer, send en e-post til: faktura@24sevenoffice.com