Lær mer om enhetstyper

I systemet har vi opprettet kategorier for ulike enheter, som du kan bruke for å bygge din organisasjon i HR-systemet. I denne guiden, lærer vi deg hvordan du kan redigere og legge til enhetstyper.

Hvordan legge til nye enhetstyper?

1. Fra hovedmenyen på venstre side går du inn i "Organisasjon", "Enheter" og "Enhetstyper":
  2. Du kan nå opprette ny enhetstype ved å klikke på “+ Ny” eller ved å velge en eksisterende og endre navn.

TIPS! Om du leter etter et menyelement i systemet, kan du fra hvor som helst inne i systemet klikke på bokstaven "M". Du får da opp dette søkefeltet:

Du kan enkelt skrive inn "Enhetstyper" og bruke søkeboksen som en hurtigtilgang til å komme til siden.