Lær mer om overgang fra annen purremodul til 24SevenOffice Purring

Det er enkelt å bytte til 24SevenOffice purring fra en annen purreløsning. Her går vi gjennom hvordan dette gjøres om hva som er viktig å huske på.

Hvis du nå benytter en av de andre purremodulene i systemet anbefaler vi å fullføre purreprosessen på de fakturaene dere allerede er i gang med der og starte med nye fakturaer i 24Sevenoffice Purring slik at det ikke blir purret på dobbelt.

For å bytte til 24Sevenoffice Purring kan du gjøre dette ved å søke purring i søkefeltet på dashboard og trykke på “velg eller endre purring”. Da får du opp muligheten til å velge 24Sevenoffice Purring.

Når dere har valgt 24Sevenoffice Purring som purremodul og gått igjennom onboardingen går dere til innstillinger i 24Sevenoffice Purring for å sette opp fra hvilken faktura dere ønsker å purre fra i den nye modulen.

Send purring fra og med fakturanr

Her kan du velge fra hvilket fakturanr vi skal starte å purre fra i 24Sevenoffice Purring. Har du for eksempel en annen purreløsning fra før med fakturaer som er purret på der allerede, kan du velge her at fra faktura nr XXX skal vi starte med å purre 24Sevenoffice Purring slik at man i en overgangsfase ikke purrer dobbelt.

Du kan også velge send til alle, da vil alle åpne fakturaer som har forfalt legge seg her for purring. Da kan du enten starte purreprosessen på nytt her eller markere noen av fakturaene som ikke send til purring ved behov.

Har du ikke purret på fakturaene før er det bare å velge alle så vil alt komme inn her og klart for deg til å starte med purring i systemet.

Så hvis dere har startet purreprosessen på fakturaer frem til faktura nr 100170 et annet sted, så setter du her at dere skal purre fra 100171 i 24Sevenoffice Purring.