Når blir betalingene mine overført til banken?

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi når du kan forvente at betalinger blir overført til banken

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Dette kommer litt an på hvilken overføringsfrekvens du har valgt under Innstillinger i bankmodulen:

Umiddelbart
: Betalinger blir overført umiddelbart til banken. Merk at det er lagt inn en forsinkelse på ca 15 minutter for å gi brukerne en mulighet til å angre/slette en betaling før den blir overført.

1-3 dager før forfall
: Betalingen blir overført 1-3 dager før forfall.

På forfallsdato
: Betalingen blir overført på forfallsdatoen, ved første overføring.