Resultatrapport

Denne rapporten viser inntekter, kostnader og resultat basert på enten bilagsdato, periode eller periodedato.  Du finner rapporten fra "rapporter" -> "økonomi", eller fra "regnskap" - "rapporter".

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Det ligger tre forskjellige resultatrapporter i listen. Forskjellen på disse er hvordan de sorteres, og om de støtter filtrering på budsjett.

Om du ønsker å filtrere på budsjett må du bruke "Resultatrapport" basert på bilagsdato eller periode.

År

I første kolonne kan du søke per regnskapsår.

Dato og periode

I kolonnen for dato kan du velge å søke på dato, eller på periode.

Velger du periode i kolonnen for dato kan du spesifisere perioden i kolonnen for periode. Datoen vil da endre seg automatisk.

Under periode kan du velge måned, kvartal, eller tertial. Du kan også velge til/fra spesifikke perioder.

Filter

Under filter kan du søke på et spesielt prosjekt og/eller en avdeling.

Visning

Knappen for spesifikasjon viser/tar vekk de spesifiserte kolonne som viser periode.

Type lar deg velge mellom måned, termin, kvartal, tertial, eller regnskapsperioder.

Formatering lar deg velge hvordan tallene vises, for eksempel som heltall, eller hver 100.

Under visning kan du velge å komprimere rapporten. Her kan du også se hittil i år, hittil forrige år, eller bare forrige år.

Handling

Oppdater gir deg resultatet av søket du har satt opp. Har du ikke gjort noe egendefinert søk vil denne gi deg standardsøket som er satt opp i rapporten.

På eksport kan du hente ut rapporten. Du kan skrive den ut, sende til Excel, eller få den ut som en csv fil.

Kolonner og sorteringer kan gjøres i Excel. Alle rapporter kan printes ut fra Excel til PDF. Skriv den ut på vanlig måte fra Excel, men velg printeren som heter "print til PDF".

Det er mulig å endre språk på rapporten, men de fungerer kun på kolonnene, ikke på navn på kontoer, eller annen tekst.

Budsjett

Om du ønsker å filtrere på budsjett må en av disse rapportene brukes:

"Resultatrapport basert på bilagsdato"
"Resultatrapport basert på periode"

Budsjett må være satt opp per måned for at du skal kunne bruke disse rapportene til sammenligning.