Sett opp integrasjon med Office365 Outlook

Det er laget en Add-On til Outlook/O365 for logging av e-post til CRM og prosjekt i 24SevenOffice. Add-On er knyttet til et O365 abonnement og vil derfor kun fungere på mail som kjøres via 0365.

Hovedprinsipper

En kopi av e-posten logges for å gjøre seg uavhengig av brukeren e-post konto.

E-postene må manuelt logges. Automatisk logging av e-post er ikke mulig å få til.

E-post logges kun mot kunde og ikke mot kontakter.

Brukeren velger selv kunde i add-inn. Det lagres en relasjon mellom domene og kunde som brukes til å foreslå kunde neste gang det kommer en e-post fra samme domene.

Logging mot prosjekt må gjøres manuelt hver gang.

Sendte elementer må sendes ved å klikke på “Log” for å bli logget.

1.0 Installasjon

1. Logg inn i Outlook på web (outlook.office365.com)
  2. Velg en e-post
  3. Klikk på de 3 prikkene helt til høyre
  4. Velg “Skaff deg et tillegg” nederst i menyen
  5. Velg “Mine tillegg” og “Legg til egendefinert tillegg”
  6. Last ned følgende fil til din maskin først.
    Deretter brukes filen når du skal inn på <legg til egendefinert tillegg>
  7. Tillegget ligger deretter på menyen inne på en mail:
    1. Klikk på ikonet med 3 prikker og velg Get Add-ins/“Skaff deg et tillegg”
  8. Dersom dette valget ikke er tilgjengelig, gå til:  https://aka.ms/olksideload
  9. Velg deretter My add-ins “Mine tillegg”

10. Deretter velger du "Add a custom Add-in" (Legg til egendefinert tillegg)
  11. Trykk på "Add from File" (Legg til fil)
  12. Finn filen du lastet ned i starten av guiden
  13. Bildet vil deretter se slik ut:
  14. Gå så til mail som skal kobles:
    Du får nå opp 24SevenOffice som valg.
  15. Klikk på denne og du får beskjed om å logge inn.

1. Dersom det ikke fremkommer under de 3 prikkene skal du ha et ikon med 4 firkanter for apper.

2. Klikk på denne, og 24SevenOffice skal da ligge som en app.
      Klikk på denne og du får beskjed om å logge inn.

16. Du kan nå velge hvilken klient det skal kobles mot.
    Du får her standardklient opp som første valg.
  17. Søk deretter opp kunde mail skal kobles mot:
  18. Trykk her på LOG

Du vil etter noen sekunder få bildet:

19. Epost er nå logget og du finner denne i CRM.

1. Dersom du i CRM fortsatt har bildet fra klassisk lenking, send en mail til support@24sevenoffice.com med informasjon om hvilke selskap det gjelder og be om aktivering av ny lenking i crm - epost.
      Vi gjør da en aktivering hos oss og oppdaterer deg på mail så fort dette er gjort.

20. 24SO CRM og Prosjekt vil nå vise listen over loggede e-post fra det nye systemet. For å se e-post logget på det gamle måten, klikk på Go to classic linking i bunn av siden.

Add-on fungerer både på web og lokalt installert Outlook.

Alle klienter som ble opprettet 10 februar 2021 eller senere vil som standard vise eksterne eposter. Disse trenger ikke ta kontakt med oss for videre aktivering.