Timerapport

Timerapporten brukes til å hente ut timer på alle ansatte eller en ansatt som har jobbet en periode. Du kan også hente ut timer registrert på et prosjekt. Du får også oversikt over alle timer som er registrert med mulighet for selekteringer.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

1. Øverst i bildet finner du de ulike kolonnene, du kan selv velge hvilke kolonner du vil få frem og endre rekkefølgen på de.timerapport2.png
  2. På høyre side av bildet finner du rapportoppsett.
  3. Her kan du sette opp ulike søkekriterier.
  4. Du kan søke og filtrere på:
    1. Dato
    2. Prosjektleder
    3. Kunde
    4. Selger
    5. Mundekategori
    6. Prosjekt
    7. Arbeidstype
  5. Du kan også filtrere på fakturastatus.
  6. Når du har satt opp rapportoppsettet slik du ønsker klikker du på <generer> for å generere rapporten.
  7. Knappen eksporter eksporterer den til excel eller lignende program.timerapport1.png