Aktivitetsrapport

Aktivitetsrapporten används för att hämta timmar för alla eller en anställd som har arbetat under en period. Du kan även hämta ut timmar som har registrerats på ett projekt, samt få en översikt över alla registrerade timmar med möjlighet till urval

Artikeln du tittar på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

1. Överst i bilden hittar du de olika kolumnerna, och du kan själv välja vilka kolumner du vill visa och ändra ordningen på dem.

Skärmbild 2024-03-04 115846
  2. På höger sida av bilden hittar du rapportinställningarna.
  3. Här kan du ställa in olika sökkriterier.
  4. Du kan söka och filtrera efter:
    1. Datum
    2. Projektledare
    3. Kund
    4. Säljare
    5. Underkategori
    6. Projekt
    7. Arbetstyp
  5. Du kan också filtrera efter faktureringsstatus.
  6. När du har ställt in rapportlayouten som du vill klickar du på <Generera> för att generera rapporten.
  7. Knappen "export" exporterar den till Excel eller liknande program.