Buntrapport

Buntrapporten visar alla buntar som är bokförda per år. Du hittar den under Rapporter - Ekonomi eller under Redovisning - Rapporter.

Artikeln du ser på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utvidga vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Skriv in ditt eget namn på buntens etikett när du skapar den. Då kan den här rapporten användas för att se vem som har bokfört vilken bunt.

Funktioner

1. Du kan välja att se buntar per år eller alla år.

Skärmbild 2024-03-05 120053
  2. Print-knappen låter dig skriva ut en översikt över buntarna. Denna visar inte bilder av stämpelnummer.

Skärmbild 2024-03-05 120259
  3. Det är möjligt att reversera hela bunten på en gång. Du kan välja om du vill ändra den i bokföringen eller reversera den helt.

Skärmbild 2024-03-05 125227

Kolumner

• Det är möjligt att sortera och välja kolumner i rapporten. Den tomma kolumnen visar knapparna för utskrift och att vända på bunt.

Skärmbild 2024-03-05 131739