Export av budget

För att hitta rådataexporten går du till huvudmenyn - Administration - Import/Export - Exportera rådata. Här kan du exportera data i csv-filer.

Genom att använda funktionen för budgetexport kan du exportera budgetar från avdelningen för Ekonomi – Bokföring – Budget. Genom att klicka direkt på Export-knappen utan att välja ett specifikt projekt kommer alla budgetar att exporteras. Alternativt kan du se en översikt över alla budgetar och välja ett specifikt projekt som du vill exportera.

Om du vill göra ändringar i det exporterade budgetet innan du importerar det igen, till exempel att ändra budgetåret till nästa år, kom ihåg att ändra projektnumret i .csv-filen innan du importerar den på nytt.

Budget
Kolumn namn  Förklaring
 BudgetId  BudgetId
 BudgetName  Budgetnamn
 BudgetYear  Budgetår
 ProjectId  ProjektId
 AccountNo  Kontonummer
 AccountName  Kontonamn
 January  Januari
 February  Februari
 March  Mars
 April  April
 May  Maj
 June  Juni
 July  Juli
 August  Augusti
 September  September
 October  Oktober
 November  November
 December  December
 AccountAmount  Kontots totalbelopp