Export av projektbudget

För att hitta rådataexporten går du till huvudmenyn - Administrering - Import/Export - Exportera rådata. Här kan du enkelt exportera data i csv-filer.

Här kan du smidigt exportera projektbudgetar i projekmodulen.

Du kan enkelt välja att trycka direkt på Export för att exportera alla budgetar som finns i projektet utan att göra några val. Alternativt kan du gå igenom listan över projekt och välja ett specifikt projekt för att exportera en eller alla budgetar från det. Om du har många projekt kan du använda sökfältet för att söka efter ett projekt genom att skriva in projektets namn eller delar av det.

Endast projekt som har budgetar kommer att visas i projektbudgetet.

Du kan även importera exporten av budgeten tillbaka i importmodulen. Om du vill importera den till ett annat projekt, kom ihåg att ändra projektnumret i .csv-filen innan du importerar den.

Projektbudget
Kolumn namn  Förklaring
 BudgetId  BudgetId
 BudgetName  Budgetnamn
 BudgetYear  Budgetår
 ProjectId  ProjektId
 AccountNo  Kontonummer
 AccountName  Kontonamn
 January  Januari
 February  Februari
 March  Mars
 April  April
 May  Maj
 June  Juni
 July  Juli
 August  Augusti
 September  September
 October  Oktober
 November  November
 December  December
 AccountAmount  Kontots totalbelopp