Hur man hanterar felmeddelanden i mobilappen

Många glömmer att stänga av och på sina mobiler regelbundet, eller att rensa temporära filer från appar på mobilen. Detta kan leda till felaktiga visningar. Här är en guide om hur det görs i appen.

Den här artikeln är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att se till att vi ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Här är några tips att prova om appen fryser, du upplever en vit skärm eller får ett visningsfel.

Radera appens lokala data

Här är en steg-för-steg-guide för att radera appens lokala data:

1. Öppna appen och navigera till din profil (om du har svårt att öppna appen kan du trycka och hålla inne på logotypen på startsidan)
  2. Välj "Radera lokal appdata" och bekräfta borttagningen (dina personliga inställningar kan finnas kvar här).
  3. Stäng av appen helt (inte bara minimera den genom att öppna något annat, utan tvinga avslutning). Om du inte vet hur man gör det kan du helt enkelt starta om din telefon.
  4. Öppna appen igen. Nu borde problemet vara löst.

Här hittar du din profil: