Kundfakturarapport

Kundfakturarapporten ger en översikt över det belopp som har betalats in jämfört med det som återstår.

Vi håller just nu på att uppdatera och förbättra artikeln du läser. Vårt mål är att utöka vår kunskapsbas för att kunna ge dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

1. I toppen av bilden hittar du sökkriterierna. Du har möjlighet att ange:
    1. valt datumintervall
    2. välja mellan öppna, stängda eller alla poster och om du vill söka efter en specifik kund eller belopp.
    3. Klicka på uppdatera-knappen för att generera rapporten.
    4. Export-knappen ger dig möjlighet att exportera till Excel och skriva ut rapporten.

Kolumnerna i rapporten visar följande:

• Fakturanummer visar fakturanumret.
  • Fakturadatum visar datumet då fakturan utfärdades.
  • Förfallodatum visar förfallodatumet.
  • Betalingsdatum visar datum då betalningen skedde.
  • Kundnummer visar kundnummret.
  • Kundnamn visar namnet på kunden.
  • Fakturabelopp visar beloppet på fakturan.
  • Krediterad visar belopp som har krediterats.
  • Inbetalt visar belopp som har betalats.
  • Saldo