Produktlogistik

Denna rapport visar vilka produkter som har fakturerats under en specifik tidsperiod och grupperas efter produkter.

Denna artikel är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi strävar efter att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

1. På toppen av bilden anger du den datumintervall du söker för.
  2. Genom att klicka på knappen "Uppdatera" visas rapporten.
  3. Genom att klicka på exportknappen kan du välja att exportera till Excel eller skriva ut rapporten.
  4. Kolumnerna visar produktens nummer och namn, datum, ordernummer, anställda, antal sålda och antal i lager.