Projektuppgiftsrapport

Denna rapport ger en översikt över alla uppgifter som är registrerade på projekt.

Artikeln du tittar på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utvidga vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

1. På höger sida i rapporten hittar du rapportinställningarna. Här kan du filtrera på kontakter, projekt, kategorier och projektledare. Du kan även filtrera på uppgiftsstatus.

Skärmbild 2024-03-05 170251
  2. Du kan själv välja vilka kolumner och vilken information du vill visa i rapporten.

Skärmbild 2024-03-05 170606
  3. Överst till vänster finner du "Grupper efter", här kan du välja att gruppera efter Projekt, kategori, kund eller ingen gruppering.

Skärmbild 2024-03-05 170913

Rapporten kan även exporteras till Excel.