TripTracker

Rapporten visar alla resor som har registrerats genom TripTracker. Du kan själv välja vilka kolumner och information du vill visa i rapporten.

1. I Triptracker kan du enkelt markera och hantera behandlade resor genom att klicka på <markera som behandlad>.
  2. Du kan också välja att dölja behandlade resor för att alltid ha översikt över de obearbetade resorna.

Ändra priser

1. Här kan du skapa olika priser som du kan anpassa för ditt företag utöver den statliga standardprissättningen.
  2. Här kan du även lägga till medarbetare som ska ha tillgång till denna sats för användning.