Läs mer om avvecklingen av e-postmodulen i 24SevenOffice från 15.07.2024.

Från och med den 15 juli 2024 kommer vi att avveckla modulerna för e-post och kalender i 24SevenOffice.

Den 15 juli 2024 kommer vi att ta bort modulerna för e-post och kalender. Detta beslut har fattats eftersom:

• Vi har få användare som använder modulerna och vi vill fokusera på att underhålla och utveckla våra tjänster som används av fler.
  • Förbättrade säkerhetsåtgärder kring e-postkommunikation

Vad innebär detta för dig som använder e-postmodulen?

• Om du använder e-postmodulen för att hantera din e-post, rekommenderas att du går igenom och sparar relevant dokumentation från e-postmodulen innan den 15 juli 2024.
  • Som ett alternativ till e-postmodulen kan du använda e-posttjänsten som tillhandahålls av din webbhotell-leverantör eller andra e-posttjänster såsom Gmail, Office 365 och Windows Mail.

Här hittar du mer information om add-On till Office365 Outlook.

Här hittar du mer information om add-On till Google Workspace Gmail.

Om du har några frågor angående avslutningen av dessa tjänster är du välkommen att kontakta oss via e-post eller telefon.