Lær mer om avvikling av e-post modulen i 24SevenOffice fra 15.07.2024

Vi avvikler modulene for e-post og kalender i 24SevenOffice 15. juli 2024.

Mandag 15. juli 2024 avvikler vi modulene for e-post og kalender. Vi har kommet til denne beslutningen fordi:

• Vi har svært få kunder som bruker modulene og vi ønsker å prioritere vedlikehold og videreutvikling av tjenestene våre som er brukt av mange.
  • Strengere sikkerhetsrutiner rundt e-post kommunikasjon

Hva betyr dette for deg som bruker av e-postmodulen?

• Dersom du bruker e-postmodulen som innboks, bør du gå gjennom dataene du har lagret i e-postmodulen og lagre relevant dokumentasjon innen 15. juli 2024.
  • Som alternativ til e-postmodulen, kan du benytte deg av e-posttjenesten levert av din hosting-leverandør, eller andre e-posttjenester, som Gmail, Office 365 og Windows Mail.

Her finner du mer informasjon om add-On til Office365 Outlook.

Her finner du mer informasjon om add-On til Google Workspace Gmail.

Hvis du har spørsmål om avviklingen av disse tjenestene kan du kontakte oss på e-post/telefon.