Busy sammen med 24SevenOffice

Timeoverføring fra Busy til 24SevenOffice

Denne artikkelen går igjennom de ulike mulighetene du har for å overføre timer fra Busy til 24SevenOffice, og ofte stilte spørsmål.

Hvordan kan timer overføres?

Innstillinger for timeoverføring finner du inne på «Innstillinger» -> «24SevenOffice» i Busy.

Du har tre valg for hvordan du ønsker å overføre timene fra Busy til 24SevenOffice:

1. Ikke overfør timegrunnlag: Velg denne dersom du IKKE ønsker å overføre timer fra Busy til 24SevenOffice, og kun vil ha timene i Busy.

2. Overfør ved godkjenning: Overfør timer ved å godkjenne de inne på «Godkjenn» i Busy. Timene vil sendes til 24SevenOffice med en gang de blir godkjent. Les mer om hvordan du godkjenner timer i Busy i vår artikkel «Kom i gang med godkjenning i Busy».

3. Overfør ved ferdigstilling av ordre: Overfør timer ved å opprette ordre i Busy som sendes til 24SevenOffice. Timene vil sendes til 24SevenOffice med en gang ordren er opprettet. Les mer om hvordan du kan opprette ordre i Busy vår artikkel «Kom i gang med ordre i Busy».

Ofte stilte spørsmål

Hvordan sørger jeg for at timene blir overført på riktig person?

For at timene skal bli overført på riktig person må brukeren i Busy være koblet til riktig bruker i 24SevenOffice under «Brukerkobling», inne på «Innstillinger» -> «24SevenOffice».

Dersom brukerne ikke er koblet riktig vil timene bli overført på integrasjonsbrukeren.

Meldingen om at «X antall oppføringer gjenstår» står og spinner, og forsvinner ikke. Hva gjør jeg?

Det at meldingen står og «spinner» betyr at systemet arbeider med å overføre timer fra Busy til 24SevenOffice. Noen ganger kan det ta litt tid - prøv å gjøre noe annet og sjekk litt senere!

Dersom meldingen fortsatt står der kan du angre godkjenning på timene det gjelder inne på «Godkjenn» og godkjenne de på nytt. Les hvordan du kan angre godkjenning i denne hjelpeartikkelen.

Hvordan finner jeg ut hvilke timer det er som systemet sliter med å overføre?

For å finne ut nøyaktig hvilke timer det er som ikke er overført kan du gå til timerapporten i Busy, og legge til filteret for «Overføringsstatus».

Skru toggelen for overføringsstatus til «Under overføring / overført» «Av», og let deg fram i datofilteret til du finner hvilke timer det gjelder.

Finn så timene under «Godkjenn», angre godkjenningen og godkjenn på nytt for å trigge en ny overføring til 24SevenOffice.